Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook FC Groningen aast op Johan Elmander


29 maart 2004 - Het Dagblad van het Noorden meldt dat Fc Groningen interesse heeft in Johan Elmander. De Zweed, nu nog op huurbasis uitkomend voor NAC Breda, mag zoals bekend vertrekken bij Feyenoord. NAC beslist deze week over wat het wil met Elmander. De club uit Breda wil hem graag houden, maar is waarschijnlijk te duur. Niet voor FC Groningen?

"Het wordt niet eenvoudig om hem te halen, maar we gaan met hem praten", aldus manager technische zaken Henk Veldmate van FC Groningen, in de noordelijkste krant van het land. Groningen heeft al telefonisch contact gehad met de 22-jarige spits. Vorige week konden wij al melden dat zijn oude club Djurgardens en Brondby ook interesse hebben in de spits. (http://www.fr-fans.nl/)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!