Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Dortmund meldt zich voor Van Bommel


29 maart 2004 - Na Schalke '04 en Tottenham Hotspur heeft ook Bourrisa Dortmund zich officieel gemeld voor Mark van Bommel, zo meldde Voetbal International hoofdredacteur Johan Derksen vandaag in het RTL 5 programma Voetbal Insite. De aanvoerder van PSV kan zich dus verheugen in de belangstelling van diverse clubs en lijkt de club deze zomer dan eindelijk te verlaten voor een aardig bedrag.

Van Bommel lijkt de voorkeur te gaan geven aan Duitsland. De middenvelder kan zodoende in Limburg blijven wonen en dan elke dag afreizen naar Gelsenkirchen of Dortmund. Opvallend is dat zijn schoonvader en huidig Feyenoord coach Bert van Marwijk het afgelopen jaar ook al werd gelinkt aan beide teams. Van Marwijk zou zelfs om zijn mening zijn gevraagd door Schalke over Van Bommel. Van Bommel zou 6 a 7 miljoen euro moeten kosten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!