Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen breekt met hoofdsponsor


20 juli 2003 - FC Groningen meldt via haar eigen website, www.fcgroningen.nl, dat men per onmiddellijke ingang de overeenkomst met Beaufort Prefab Skeletbouw heeft beŽindigd. Het in Soesterberg gevestigde bedrijf heeft haar betalingsverplichtingen ondanks diverse aanmaningen niet voldaan.

FC Groningen meldt dat zelfs het vijfde en laatste termijnbedrag van afgelopen seizoen nog niet eens is betaald. Zodoende heeft Groningen beslag laten leggen op de eigendommen van het bedrijf en zelfs bij de rechtbank in Utrecht een faillissementsaanvraag ingediend voor het bedrijf.

Het leek allemaal zo mooi. Groningen en Beaufort vonden elkaar vorig jaar zomer. Beide partijen werden het eens over een contract van drie seizoenen met een optie voor Beaufort voor nog eens twee seizoenen. Er zou een vast basisbedrag zijn afgesproken met premies bij goede resultaten. Nu zal Groningen op zoek moeten gaan naar een nieuwe hoofdsponsor, iets wat waarschijnlijk nog lastig zal worden in de huidige economische tijden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!