Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Viedma blijft langer bij RBC


30 maart 2004 - Juan Viedma speelt ook volgend seizoen in Roosendaal. De verdedigende middenvelder verlengde gisteren zijn contract met één jaar, met een optie voor nog 'n jaar (indien Viedma minimaal vijftien wedstrijden speelt). De nieuwe trainer, Jan van Dijk, wilde Viedma graag behouden. Ondanks dat de speler dit seizoen geen basisplaats heeft, waren beide partijen snel uit de onderhandelingen.

Na een gesprek met Van Dijk besloot Viedma zijn contract bij RBC te verlengen. Viedma stond ook in de belangstelling van FC Utrecht en ADO den Haag. De verdedigende middenvelder speelt sinds de zomer van 2001 in Roosendaal en zal volgend seizoen mogelijk de positie overnemen van Bike Oliseh, die wacht met een beslissing te nemen over zijn verblijf bij RBC en hoopt zijn transfervrije status optimaal uit te buiten. (www.rbcroosendaal.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!