Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente rekent af met Ajax


8 november 2009 - FC Twente heeft vanmidddag de topper van Ajax gewonnen. In de eigen Grolsch Veste was de ploeg van Steve McClaren met 1-0 te sterk voor Ajax. FC Twente blijft daarmee uiteraard aan kop in de Eredivisie maar heeft na vandaag nu maar liefst zes punten voorsprong op nummer twee Ajax.

De overwinning van FC Twente was niet meer dan terecht. De ploeg had het betere spel en ook de nodige kansen. Uiteindelijk was het na rust voor FC Twente raak. Uit een vrije trap van Theo Janssen aan de rechterkant was het Bryan Ruiz die iedereen te slim af was. Met een rake kopbal wist hij Ajax-doelman Maarten Stekelenburg op nog geen vijf meter afstand te kloppen.

Ajax probeerde na de goal van Ruiz nog terug te komen. Het verkreeg echter te weinig kansen om het FC Twente echt moeilijk te maken. In de slotfase was er sprake van een echt offensief maar had FC Twente in de counter ook het nodige gevaar. De winst van FC Twente is dan ook niet meer dan terecht. Ajax is door de nederlaag voorlopig afgehaakt in de strijd om het landskampioenschap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!