Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Vaart wil nog niet terug naar Ajax


10 november 2009 - Hoewel Ajax-coach Martin Jol gisteren openlijk speculeerde over een eventuele terugkeer van Rafael van der Vaart is dat voor de middenvelder van Real madrid en het Nederlands Elftal vooralsnog geen optie.

"In principe vind ik het nu te vroeg en zeg ik nee. Ik weet niet of ik bij Real Madrid blijf, maar er zijn ook andere opties", aldus Van der Vaart in gesprek met De Telegraaf. Volgens Duitse media staat Van der Vaart serieus in de belangstelling staan van zijn oude club HSV.

Van der Vaart hoeft zich nog niet te melden in Noordwijk voor het Nederlands Elftal. Er wacht het sterrenkorps van Real Madrid nog een bekerduel. "Tegen Alcorcon proberen we de 4-0 uitnederlaag weg te poetsen." Van der Vaart zit evenals Van Nistelrooy bij de selectie, Drenthe moet genoegen nemen met een plaats op de tribune.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!