Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord is De Cler weken kwijt


11 november 2009 - Tim de Cler staat enkele weken buitenspel met een knieblessure. De linksback liep tijdens het beloftenduel tussen Feyenoord/Excelsior - Vitesse/AGOV na een tackle de blessure op.

Onderzoek in het ziekenhuis heeft aangewezen dat De Cler een klein scheurtje in de binnenband van zijn rechterknie heeft opgelopen. Door een combinatie van rust en revalidatie kan de blessure worden verholpen. Duidelijk is wel dat dit De Cler enkele weken zal kosten.

'Dit kan je wel botte pech noemen', zegt De Cler op Feyenoord.nl. 'We speelden op een bar slecht veld en die jongen raakte me vol op mijn knie op het moment dat ik wegdraaide. Maar het is niet anders en ik doe er alles aan om zo snel mogelijk weer in actie te kunnen komen.'


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!