Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wint zaak tegen Huub Stevens


11 november 2009 - Een arbitragezaak tussen PSV en Huub Stevens is door de Eindhovense club gewonnen. Het komt er op neer dat PSV een kleinere vergoeding moet betalen dan aanvankelijk was afgesproken bij de beeindiging van de arbeidsovereenkomst van Stevens als trainer van PSV.

PSV en Huub Stevens kwamen vorig jaar een beëindigingsvergoeding overeen van 800.000 euro. In deze overeenkomsten zijn een aantal bepalingen opgenomen waar beide partijen zich aan moesten houden. Een daarvan was dat beide partijen zich zouden onthouden van negatieve uitlatingen over de ander.

In mei 2009 ging Stevens in interviews met De Telegraaf en Voetbal International negatief in op PSV. Stevens maakte in de interviews opmerkingen over het klimaat bij PSV, de (financiële en fysieke) omstandigheden bij PSV, een aantal spelers van PSV en de (assistent)trainers van PSV. PSV besloot daarop het nog niet betaalde gedeelte van de beëindigingsvergoeding (400.000 euro) niet te betalen.

Er is bepaald dat Huub Stevens zich negatief heeft uitgelaten over PSV. Stevens gaf te kennen dat de club bij monde van Jan Reker dat ook heeft gedaan in het programma Voetbal International maar dat is volgens de arbiters niet het geval. PSV stond in haar recht het nog niet betaalde gedeelte niet te betalen. In plaats van 400.000 euro moet PSV nu nog 200.000 euro aan Stevens overmaken.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!