Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Benschop toch bij Nederlandse beloften


12 november 2009 - Charlison Benschop is alsnog toegevoegd aan de selectie van het Nederlands beloftenelftal. De talentvolle aanvaller van RKC Waalwijk neemt de plaats in van Luuk de Jong die werd doorgeschoven naar Jong Oranje vanwege een lichte blessure van Ricky van Wolfswinkel.

Vrijdagmiddag speelt Benschop mogelijk al mee met het Nederlands beloftenelftal tegen een combinatie-elftal van spelers uit de eerste en tweede selectie van Bayern Munchen. Deze wedstrijd staat voor 14.00 uur op het trainingscomplex van Bayern op het programma.

De in Curacao geboren Benschop behoort voor het eerst tot een selectie. Benschop op de website van RKC: "Het is voor mij de eerste keer dat ik erbij zit. Ik heb het geluk dat Luuk de Jong moest aansluiten bij Jong Oranje. Woensdagavond werd ik gebeld door de coach of ik wilde aansluiten. Ik was blij verrast. Vanmiddag (donderdagmiddag, red.) werken we nog een training af, waarna morgen de wedstrijd tegen Bayern München volgt. Ik ga ervan genieten en hoop dat ik morgen aan spelen toe kom."

De achttienkoppige selectie van KNVB-coach Hans Schrijver:
Erwin Mulder (Feyenoord), Eloy Room (Vitesse), Freek Heerkens (PSV), Darryl Lachman (FC Groningen), Olivier ter Horst (Heracles Almelo), Patrick van Aanholt (Coventry City, foto), Kevin van Diermen (Vitesse), Kai van Hese (ADO Den Haag), Alexander Bannink (FC Twente), Daley Blind (Ajax), Lars Hutten (PSV), Barry Maguire (FC Utrecht), Gianluca Nijholt (FC Utrecht), Alexander Büttner (Vitesse), Charlison Benschop (RKC WAALWIJK), Lerin Duarte (Sparta Rotterdam), Joey Godee (Sparta Rotterdam) en Vincent Weijl (Liverpool).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!