Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

OJC Rosmalen - Papendrecht afgelast vanwege griep


13 november 2009 - Het is de vraag hoe de weersomstandigheden van invloed zijn op het programma van het amateurvoetbal van komend weekend. Vermoedelijk zullen evenals vorige week een aantal duels worden afgelast vanwege de hevige regenval. OJC Rosmalen - Papendrecht gaat niet door vanwege een groot aantal griepgevallen bij OJC.

Het duel tussen OJC en Papendrecht is een cruciaal duel in de onderste regionen van de Zondag Hoofdklasse B. OJC heeft vier punten en staat voorlaatste, Papendrecht staat laatste met drie punten.

OJC vroeg donderdag uitstel aan bij de KNVB en kreeg een positief antwoord. Hoofdtrainer Gerrit Willems is content met de beslissing van de KNVB. Willems op de website van OJC: "De bond heeft een wijs besluit genomen en uiteraard komt ons dat goed uit." Voorzitter Bram Blom van Papendrecht baalt van het uitstel. "Als wij volgende week met blessures te kampen krijgen, zijn wij dus de dupe van deze beslissing. Wij hadden ons goed voorbereid op het duel met OJC."

Vermoedelijk zullen er vandaag of morgenvroeg nog meer duels worden afgelast maar dan vanwege weersomstandigheden. VoetbalPlus.nl zal u op de hoogte houden van afgelastingen in de verschillende Zaterdag en Zondag Hoofdklasses.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!