Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Meyde in belangstelling PSV


31 maart 2004 - Volgens het Brabants Dagblad heeft PSV serieuze interesse in Andy van der Meyde. De rechtsbuiten wil zijn huidige club het Italiaanse Inter Milan deze zomer graag verlaten, aangezien hij niet kan aarden bij de topclub. PSV is op zoek naar een vervanger van Dennis Rommedahl. De momenteel geblesseerde Deen is volgens eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging, een goed EK zou veel geld op kunnen leveren voor PSV.

Van der Meyde zou in ieder geval nooit meer in de Italiaanse Serie A willen spelen. PSV is voor Van der Meyde een optie ondanks dat de aanvaller altijd bij Ajax onder contract stond. Afgelopen zomer vertrok Van der Meyde voor ongeveer 4,5 miljoen euro van Ajax naar Inter.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!