Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC zal nog zeker drie spelers aantrekken


20 juli 2003 - RBC Roosendaal zal voor de start van het nieuwe seizoen nog zeker drie nieuwe spelers aantrekken. De Spaanse linksbuiten Pablo Niņo en de Portugees Vascos Matos lijken zeker van een contract, verder zou men nog kijken naar een aanvaller.

Matos is inmiddels al weer teruggekeerd naar Portugal. De middenvelder had een wond aan zijn scheenbeen die gehechts moest worden, zodoende kon hij enkele dagen niet trainen. Pablo Niņo afkomstig van Betis Sevilla zou kunnen worden gehuurd, de speler moet zich nog wel bewijzen in de komende dagen.

Ook voor de aanval zou er een versterking uit Zuid-Europa komen. Althans dat beweert RBC Roosendaal. 'De centrale spits die we op het oog hebben, die komt van dichterbij, let maar op.' Meldt technisch directeur Rob Meppelink. Het is echter geen geheim dat RBC ook belangstelling heeft getoond voor Iwan Redan (RKC) en Mariano Bombarda (Feyenoord).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!