Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dogan Corneille stapt op als trainer RVVH


19 november 2009 - Zaterdag Hoodfklasser RVVH moet op zoek naar een nieuwe trainer. Dogan Corneille heeft zijn consequenties getrokken na een overleg met de technische commissie van de club uit Ridderkerk, zo meldt Voetbalopzaterdag.com.

Corneille was pas sinds afgelopen zomer werkzaam bij de kersverse hoofdklasser. Het is op dit moment niet te zeggen waarom beide partijen per direct uit elkaar zijn gegaan. Het was de eerste functie van Corneille waarbij hij op eigen benen stond. Eerder was hij als assistent-trainer verbonden aan ASWH.

RVVH is in de Zaterdag Hoofdklasse A terug te vinden op de twaalfde plaats met negen punten uit tien duels. De promovendus heeft daarbij aansluiting op de middenmoot.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!