Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil in januari aanvaller halen


23 november 2009 - Feyenoord gaat in januari de transfermarkt op voor een extra aanvaller, zo weet het Algemeen Dagblad te melden. Feyenoord is tot de conclusie gekomen dat er een aanvaller bij moet komen om een uitgebalanceerde selectie te krijgen.

De huidige opties voor de aanval zijn niet toereikend. Sekou Cisse blijkt bijvoorbeeld meer een buitenspeler te zijn dan een echte spits in het systeem dat Feyenoord-trainer Mario Been nastreeft. Daarnaast is Jon Dahl Tomasson bijzonder blessuregevoelig en past Roy Makaay niet in het systeem. Het jonge talent Luc Castaignos moet nog rijpen. In het geruchtencircuit zijn nog geen namen genoemd van mogelijke kandidaten om Feyenoord te versterken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!