Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV en Helmond willen jeugd bundelen


25 november 2009 - VVV Venlo en Helmond Sport onderzoeken de plannen om een gezamenlijke jeugdopleiding te starten. Uiteindelijk zal deze opleiding moeten leiden tot een regionale jeugdopleiding.

In een eerder stadium schoof ook Fortuna Sittard mee in de gesprekken over een gezamenlijke opleiding. Nadat de overige twee clubs niet in wilde gaan op de eis van Fortuna om de gezamenlijke jeugdopleiding in Sittard onder te brengen haakte het af.

Helemaal onverwacht komt de toenadering tussen beide clubs niet. Mario Captein (foto) stapte eerder dit jaar als directeur van Helmond Sport over naar VVV Venlo. De contacten tussen zijn huidige en oude werkgever zijn gebleven en dat kan nu mogelijk leiden tot een gezamenlijke opleiding.

De KNVB is een groot voorstander van regionale voetbalopleidingen om het niveau van het jeugdvoetbal verder omhoog te trekken. Voorbeelden zijn onder andere FC Twente/Heracles, Feyenoord/Excelsior, RKC/Willem II en Heerenveen/Emmen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!