Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kozakken Boys moet op zoek naar nieuwe trainer


25 november 2009 - Ad van Seeters vertrekt aan het einde van het seizoen bij Zaterdag Hoofdklasser Kozakken Boys. Van Seeters is bezig aan zijn vierde seizoen in Werkendam en alle partijen zijn van mening dat er een nieuwe uitdaging aan moet komen.

Beide partijen gaan aan het einde van het seizoen in goed overleg uit elkaar. Van Seeters trok enkele seizoenen geleden de aandacht met Kozakken Boys door het Ajax bijzonder lastig te maken. Uiteindelijk wist Ajax na verlenging de hoofdklasser te verslaan. Na een teleurstellend verlopen vorig seizoen doet Kozakken Boys dit seizoen mee om een plaats in de Topklasse.

Kozakken Boys versterkte zich afgelopen zomer flink. Bekende namen als Frank Broers, Christiaan Opschoor en Manu Dagher (foto) maakten de overstap naar Kozakken Boys.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!