Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB spreekt Caracciolo vrij


26 november 2009 - FC Den Bosch kan vrijdagavond met topscorer Fabio Caracciolo in Helmond gaan strijden voor de tweede periodetitel. Een zaak vanwege een vermeende trappende beweging richting Zwolle-speler Etienne Reijnen is geseponeerd.

De KNVB heeft te weinig bewijs om er een zaak van te maken. Dat er sowieso al een vooronderzoek werd gestart verbaasde ook trainer Marc Brys. "De beelden van het voorval spreken voor zich", aldus de Belgische oefenmeester in gesprek met het Brabants Dagblad. "De scheidsrechter staat dichtbij en heeft het waargenomen. Hij gaf Zwolle geen vrije trap en ons geen strafschop, dus het is beoordeeld. Ik begrijp echt niet waarom er een vooronderzoek is gestart."

FC Den Bosch maakt nog kans op de tweede periodetitel. FC Den Bosch moet zelf het uitduel tegen Helmond Sport winnen en hopen op puntverlies van Cambuur Leeuwarden op bezoek bij FC Zwolle.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!