Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen Altintop voor PSV


27 november 2009 - PSV heeft geen interesse in Halil Altintop. Volgens diverse Duitse media stond de Turks international van Schalke 04 hoog op het verlanglijstje van de Eindhovenaren. De interesse wordt door Fred Rutten echter ontkend.

"Daar is absoluut niets van waar", aldus Fred Rutten in gesprek met PSV TV. "Ik kan het nog wel enigszins begrijpen, want het zijn spelers waar ik in het verleden (bij Schalke 04, red.) mee heb gewerkt en een goede binding mee heb gehad. En dat het dan gelinkt wordt omdat Fred Rutten nu trainer is bij PSV, dat zijn allemaal maar geruchten."

De 26-jarige Altintop is op dit moment geen vaste waarde bij Schalke 04. Onder de hoede van Fred Rutten vorig seizoen was Altintop dat wel. Daarnaast heeft Altintop een aflopend contract in Gelsenkirchen en dat maakte het extra interessant voor PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!