Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw grote zege Ajax


29 november 2009 - Ajax heeft de uitwedstrijd tegen Vitesse op vrij eenvoudige wijze gewonnen. De ploeg van Martin Jol herstelde zich van een vroege achterstand en won het duel in de Gelredome uiteindelijk met 5-1.

Al na vier minuten spelen was het Dalibor Stevanovic die de thuisploeg aan een 1-0 voorsprong bracht. Enkele minuten later moest Vitesse-doelman Velthuizen aan de kant vanwege een nekblessure. Room was zijn vervanger en die moest in korte tijd twee keer de bal uit zijn goal halen.

Marko Pantelic maakte vandaag de 1-1 en de 1-2. Vlak na rust maakte de Servische aanvaller ook de 1-3 en daarmee was hij opnieuw bijzonder belangrijk voor de Amsterdammers. Tussendoor ontsnapte Ajax overigens aan een strafschop na hands van Alderweireld. Via goals van Kennedy Bakircioglu en Ismail Aissati werd het uiteindelijk 1-5 voor Ajax.

Door de overwinning blijft Ajax in het spoor van koploper FC Twente en runner-up PSV. Het verschil met FC Twente bedraagt 6 punten en de achterstand op PSV 4.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!