Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV bijna rond met Jelle Goes


1 december 2009 - PSV hoopt op korte termijn Jelle Goes aan te stellen als de nieuwe hoofd opleidingen. Momenteel is Goes nog in een soortgelijke functie actief bij de Russische topclub CSKA Moskou. Volgens het Eindhovens Dagblad kan Goes in Eindhoven voor vier jaar tekenen.

"We streven ernaar om Jelle meerdere jaren aan ons te binden", aldus algemeen directeur Jan Reker in het Eindhovens Dagblad. In de afgelopen seizoenen waren er meerdere mensen werkzaam in die functie. "Iedereen heeft zijn eigen specifieke bijdrage gehad. Er zijn de laatste jaren veel goede jeugdspelers doorgebroken. Die lijn moeten we doortrekken."

De 37-jarige Goes, voormalig bondscoach van Estland, dient eerst nog zaken af te handelen met CSKA Moskou. PSV moest op zoek naar een nieuwe hoofd opleidingen nadat Wiljan Vloet besloot in te gaan op een aanbod van NEC om daar hoofdtrainer te worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!