Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil contract Alderweireld opwaarderen


2 december 2009 - Ajax hoopt op korte termijn met Toby Alderweireld om de tafel te zitten om te praten over een nieuw contract. De jonge Belgische verdediger kan rekenen op een sterk verbeterd contract, zo meldt Voetbal International.

Alderweireld is bijna niet meer weg te denken uit het eerste elftal van Ajax, hij heeft Wielaert en Oleguer hierdoor verwezen naar de bank of zelfs de tribune. De jonge Belg heeft nog een vierjarig contract en daarom kan Alderweireld voor dezelfde contractermijn een verbeterd contract tekenen.

Ajax wil op korte termijn ook om de tafel met Eyong Enoh en Urby Emanuelsson. Ajax heeft een eenzijdige optie bij de 23-jarige Enoh om het contract te verlengen terwijl het met Emanuelsson in januari zal gaan praten. Eerder verlengde Anita zijn contract tot de zomer van 2012.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!