Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Voldoende interesse voor Ricky Bochem


2 april 2004 - Meerdere clubs uit de eerste divisie, waaronder AGOVV Apeldoorn, hebben zich gemeld voor Ricky Bochem, zo meldt Omroep Gelderland. De middenvelder krijgt bij Vitesse geen nieuw contract en moet weg uit Arnhem. De Nijmegenaar wacht nog even met een besluit: "Het is prettig dat er zoveel belangstelling is maar ik wil eigenlijk in de Holland Casino Eredivisie spelen."

Bochem vervolgt: "En als ik voor een club in de eerste divisie kies. dan het liefst eentje die zo snel mogelijk naar de eredivisie wil." Bochem trainde vrijdag voor het eerst echt met de groep mee. "Ik voel me eindelijk fit. Ik hoop de komende tijd nog aan spelen toe te komen." (Omroep Gelderland)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!