Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC boekt 4-0 zege op Willem II


2 april 2004 - Er valt niets te voorspellen in de Holland Casino Eredivisie. De afgelopen week won Willem II op eigen veld nog met 3-1 van PSV, NEC kon vorig weekend al na 1 helft worden afgeschreven in Breda tegen NAC. Het stond toen al 5-0 voor de thuisploeg, uiteindelijk eindigde het duel in 5-2. Vandaag won de ploeg van Johan Neeskens op eigen veld met maar liefst 4-0 van de Tilburgers.


Vandaag revancheerde NEC zich voor eigen publiek. Na vijf minuten opende aanvoerder Rob Wielaert de score in Nijmegen. Binnen het kwartier verdubbelde de deze zomer vertrekkende Zico Tumba de voorsprong.

In de tweede helft ging NEC door. Twee doelpunten van Ajax-huurling Youssef Hersi zorgde voor een 4-0 overwinning. Nummer veertien NEC slaat met de overwinning een gat van tien punten op de nummer zestien Vitesse (= nacompetitie). Dit lijkt met voor Vitesse nog zeven duels te gaan voldoende voor NEC om uit de degradatieproblemen te komen. Door het verlies kan Willem II definitief een UEFA Cup ticket vergeten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!