Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior en Den Bosch de grote winnaars


2 april 2004 - De dertigste speelronde van de Gouden Gids Divisie telde twee grote winnaars. Excelsior won op eigen veld met 2-0 van De Graafschap, FC Den Bosch boekte in Almelo een 2-1 zege op een directe concurrent, Heracles Almelo. De andere twee titelkandidaten, Sparta en Helmond Sport lieten punten liggen. Stormvogels Telstar sleepte er in eigen huis een punt uit tegen Sparta, Helmond Sport ging in Venlo met 1-0 onderuit tegen VVV.


Excelsior speelde vandaag niet groots maar wist wel als een echte kampioen te winnen. Vijf minuten voor rust was het Michel Breuer die de score voor Excelsior opende. In de slotminuten van het duel wist Salomon Kalou collega aanvaller Brett Holman te vinden die de 2-0 maakte.

Darl Douglas, volgend seizoen FC Utrecht, opende na drie minuten al de score voor Heracles. Enkele minuten later stond het in Almelo al weer 1-1. Stefan Jansen scoorde de gelijkmaker voor FC Den Bosch. Zeventien minuten voor tijd scoorde Jansen zijn tweede van de avond. Het was alweer het negentiende doelpunt van Jansen dit seizoen, desondanks zal de speler geen nieuw contract aangeboden krijgen.

Sparta wist vandaag niet te winnen tegen Stormvogels Telstar. In de slotminuut van de eerste helft maakte Danny Koevermans nog wel de 1-0 in Velsen maar dertien minuten voor tijd was het Lettinga die de 1-1 eindstad op het bord bracht. Sparta verliest dus punten, maar er was meer. Zowel Koevermans als Bouchiba moest vroegtijdig naar de kant met een blessure, gevreesd wordt dat beide spelers de komende weken niet in actie zullen komen.

Helmond Sport ging in Venlo met 1-0 onderuit tegen VVV. Leemans tekende voor rust voor het enige doelpunt.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!