Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Honda gaat kiezen voor CSKA Moskou


21 december 2009 - Het liefst had Keisuke Honda nog een aantal seizoenen in de Eredivisie gespeeld bij een club als PSV of Ajax. De interesse van die clubs werd nooit concreet en dus gaat Honda vrijwel zeker aan de slag bij de Russische topclub CSKA Moskou.

CSKA Moskou was evenals afgelopen zomer nog altijd serieus en daarnaast bereid de gewenste transfersom op tafel te leggen. VVV Venlo zou denken aan een transfersom van tien miljoen euro, volgens Russische media is er bijna een akkoord over een transfersom van zes miljoen euro.

Keisuke Honda arriveerde in de winterstop van het seizoen 2007/2008 in Venlo en groeide in korte tijd uit tot een bepalende speler. Inmiddels is Honda de speler waar het allemaal om draait in Venlo. Voor de technische leiding van VVV Venlo zal het een hele opgave zijn om Honda te vervangen. De bedoeling is dat VVV met een aantal gerichte aankopen zijn team een kwaliteitsinjectie gaat geven.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!