Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ten Cate in beeld bij Zaragoza


21 december 2009 - Henk ten Cate is nog maar een korte tijd geleden ontslagen bij Panathinaikos maar maakt mogelijk al op korte termijn zijn entree als trainer. Diverse clubs hebben interesse maar Real Zaragoza lijkt de beste papieren te hebben, zo openbaarde Johan Derksen in het RTL-pogramma Voetbal International.

De oefenmeester is in verregaande onderhandeling Real Zaragoza dat vorige week Marcelino Garcia. Zaragoza is momenteel terug te vinden op de voorlaatste plaats in de Primera Division. Afgelopen weekend werd Zaragoza nog door Real Madrid met 6-0 afgedroogd.

Op 8 december werd Henk ten Cate om onduidelijke reden ontslagne als trainer van Panathinaikos. De resultaten waren daar totaal niet naar. Panathinaikos stond tweede in de Griekse competitie met slechts een punt achterstand op koploper Olympiakos en tevens was het zeker van overwintering in de Europa League.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat de voormalig assistent van FC Barcelona en Chelsea na dit seizoen afscheid zou nemen van de voetballerij als trainer. Nu Ten Cate op zo'n opmerkelijke manier uit Griekenland moest vertrekken wil hij revanche. Zaragoza zou hem deze mogelijkheden bieden. Wel wil Ten Cate eerst financieel alles op orde krijgen met Panathinaikos voordat hij bij een andere club aan de slag gaat.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!