Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Heerenveen aast op Robbie Wielaert


22 december 2009 - SC Heerenveen hoopt zich in de komende transferperiode te kunnen versterken met Robbie Wielaert, zo schrijft De Telegraaf. Directeur Yme Kuiper van SC Heerenveen informeerde reeds bij de zaakwaarnemer van Wielaert.

"Hij informeerde of Rob interesse heeft of niet", zegt de zaakwaarnemer van Robbie Wielaert, Kees Ploegsma, in De Telegraaf. "Het antwoord was 'ja', want Rob vindt Heerenveen een leuke, goede club."

In een eerder stadium informeerde ook al NEC naar de diensten van Wielaert. Evenals bij NEC verwees Ploegsma ook Heerenveen door naar Ajax. "Het is nu aan de club om te kijken hoe Ajax erin staat en wat de mogelijkheden zijn: verhuur of verkoop."

Het lijkt erop dat Ajax gaat meewerken aan een transfer van Wielaert die het dit jaar in januari pas kocht voor 3,5 miljoen euro van FC Twente. Ajax wil in januari graag gaan bezuinigen op de salariskosten en werd het eerder al eens over een tijdelijk vertrek van Silva (Internacional) en Cvitanich (Pachuca). Ook Oleguer staat op de nominatie om te mogen vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!