Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huistra moet Jans in Groningen opvolgen


22 december 2009 - Pieter Huistra moet de nieuwe trainer van FC Groningen gaan worden. De huidige trainer van Jong Ajax zou Ron Jans moeten opvolgen zo weten verschillende bronnen te melden aan De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Er ligt voor Huistra een tweejarig contract klaar.

Eerder dit seizoen kondigde Ron Jans aan na acht succesvolle jaren bij FC Groningen te vertrekken. Nu is Groningen in gesprek met Huistra over een dienstverband. Ajax zou al akkoord zijn gegaan met het verttrek. Huistra was zelf tussen 1984 en 1987 al als speler actief in Groningen waar hij zijn debuut in het betaald voetbal maakte.

Pieter Huistra speelde in zijn loopbaan naast FC Groningen bij Veendam, FC Twente en Glasgow Rangers. Daarnaast speelde Huistra acht keer in het Nederlands Elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!