Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roy Wesseling nu al weg bij Vogels


22 december 2009 - Vorig seizoen stond hij met IJsselmeervogels vanaf de eerste tot de laatste speeldag bovenaan. Dit seizoen gaat het allemaal wat minder en Roy Wesseling kreeg dan ook al te horen dat zijn aflopende contract niet zou worden verlengd. Nog geen twee weken later is bekend geworden dat Wesseling per direct uit Spakenburg vertrekt.

Roy Wesseling had het aan de stok met een aantal bepalende spelers en nieuwe inzichten hebben nu de clubleiding van IJsselmeervogels doen besluiten om per direct afscheid te nemen. Aan de opvolger van Wesseling de schone taak om zich te kwalificeren voor de Topklasse. Gelet op het materiaal wat aanwezig is zal dat geen enkel probleem moeten opleveren. IJsselmeervogels bezet momenteel de derde plaats in de Zaterdag Hoofdklasse B.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!