Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag ontslaat Wetzel


22 december 2009 - Andre Wetzel is niet langer technisch directeur van ADo Den Haag. Naar aanleiding van uitlatingen van Wetzel in De Volkskrant werd hij op het matje geroepen door de directie en de Raad van Commissarissen, deze hebben hem vervolgens op staande voet ontslagen.

Wetzel uitte eerder zijn onvrede over de rentree van Ricky van den Bergh in de selectie van ADO Den Haag. De kleine middenvelder werd na zijn derde rode kaart voor geruime tijd verbannen naar de beloften maar na tussenkomst van fans en medespelers werd dit uiteindelijk ongedaan gemaakt zonder overleg met Wetzel, deze voelde zich hierdoor gepasseerd.

Voorzitter van de RvC, Henk Jagersma: "Niemand is groter dan de club. Voor alle werknemers van ADO Den Haag geldt dat zij zich altijd aan afspraken moeten houden en het clubbelang voorop moeten stellen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!