Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta eenvoudig verder door zege op Baronie


22 december 2009 - Sparta Rotterdam heeft zich vanavond zonder veel inspanning weten te plaatsen voor de kwartfinale van de KNVB Beker. De ploeg van Frans Adelaar won in het Rat Verlegh Stadion van Breda met 5-0 van de amateurs van Baronie.

Na 23 minuten spelen opende Erik Falkenburg in Breda de score. Het was vervolgens lange tijd wachten op een tweede Rotterdamse goal, welke uiteindelijk na 58 minuten spelen ook viel. Diezelfde Strootman zou na de 2-0 ook de 5-0 (strafschop) voor zijn rekening nemen. Tussendoor had ook Charles Dissels twee goals meegepikt. Strootman zou in de blessuretijd van het duel nog een strafschop missen.

Sparta bekert dus door en kwalificeerde zich als tweede club na Go Ahead Eagles voor de kwartfinale. Voor Baronie zit het bekeravontuur er na vier rondes op, toch kan de zondag hoofdklasser met opgeheven hoofd afscheid nemen van het bekertoernooi.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!