Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV laat Manco terugkeren naar Peru


22 december 2009 - Reimond Manco keert voorlopig terug naar zijn geboorteland om daar te gaan spelen voor Club Juan Aurich. De aanvaller uit Peru is pas enkele weken hersteld van een knieblessure en verzocht PSV hem te verhuren aan een club uit eigen land.

De aanvaller kwam in het seizoen 2008-2009 als groot talent naar PSV maar kon tot dusver de verwachtingen neit waar maken. Manco zou in januari 2009 voor een half jaar worden verhuurd aan Willem II maar ook in Tilburg had de speler niet altijd een basisplaats.

Club Juan Aurich is de kampioen van Peru en zal dus ook uitkomen in de Copa Libertadores, de Zuid Amerikaanse variant van de Champions League. PSV zal morgen samen met Club Juan Aurich de laatste details afhandelen. Manco is zelf op dit moment al in zijn geboorteland om de laatste formwaliteiten voor hem persoonlijk rond te krijgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!