Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen - PSV gaat niet door


23 december 2009 - Het bekerduel tussen SC Heereveen en PSV van vanavond is afgelast. In overleg tussen de KNVB, de gemeente Heerenveen, de brandweer en de beide clubs is tot deze beslissing gekomen. De partijen konden te weinig zekerheid bieden over de veiligheid van de fans in het stadion alsmede de spelers op het veld van de opgehoopte sneeuw op het dak van de Zuid-tribune van het Abe Lenstra Stadion.

Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer deze wedstrijd zal worden ingehaald, later vandaag zal dat duidelijk worden. "Er is sprake van exceptionele omstandigheden. Het veld, de tribunes, de wegen en de parkeerterreinen zijn op orde, alleen de situatie van het dak is te gevaarlijk om de wedstrijd te laten spelen. Heel zonde, maar het is niet anders", aldus een woordvoerster van de KNVB.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!