Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kevin Strootman nieuwe aanvoerder Sparta


23 december 2009 - Sander van Gessel is niet langer aanvoerder van Sparta Rotterdam. De middenvelder heeft zijn aanvoerdersband bij trainer Frans Adelaar ingeleverd omdat hij niet langer een basisplaats heeft. Kevin Strootman is inmiddels verkozen als nieuwe aanvoerder.

"Ik vind dat een aanvoerder elke week hoort te spelen", aldus Van Gessel in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik vind het prima zo. Aan mijn instelling en de manier waarop ik me in de groep gedraag, zal niets veranderen. Dat heb ik de trainer ook gezegd." Gisteren droeg de negentienjarige Strootman al voor het eerst de aanvoerdersband in het bekerduel tegen Baronie dat mede door twee goals van hem met 5-0 werd gewonnen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!