Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Mos wil technisch directeur ADO worden


23 december 2009 - Aad de Mos heeft in het Algemeen Dagblad openlijk gesolliciteerd naar de functie van technich directeur van ADO Den Haag. De voormalig speler en jeugdtrainer van de club wil graag de ontslagen Wetzel opvolgen.

De Mos in het Algemeen Dagblad: "Het is een functie die ik zonder meer zie zitten. Ik denk dat ik met mijn ervaring en netwerk wel het één en ander kan betekenen voor ADO Den Haag. Uiteraard ben ik nog niet benaderd, maar ik zou graag de visie voor de korte en lange termijn willen weten van de club. Daar kan ik de mijne dan tegenover stellen."

Al langer gaan er geruchten over een eventuele terugkeer van De mos bij Den Haag. "Dat heb ik ook vernomen. Ik kom graag bij ADO, heb ook al veel wedstrijden gezien. Het belangrijkste is nu natuurlijk de korte termijn. De club moet zo snel mogelijk wegwezen uit die onderste regionen. Daar heb ik overigens wel vertrouwen in, want voetballen kunnen die gasten wel. Maar het belangrijkste is dat er rust komt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!