Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bruno Silva definitief naar Internacional


23 december 2009 - Bruno Silva speelt het komende jaar voor het Braziliaanse Internacional. De transfer hing al langer in de lucht maar nu hebben Ajax en Internacional bevestigd dat de speler een jaar lang in de Braziliaanse competitie zal gaan spelen.

"Internacional is een topclub, die tweede is geworden in de Braziliaanse competitie," aldus Silva op de website van Ajax. "Ik wil met Uruguay het WK in Zuid-Afrika halen. Dat is mijn grote doel. Natuurlijk weet ik niet of ik het met speeltijd bij Internacional ga redden, maar nu heb ik er in elk geval wel alles aan gedaan."

Toch neemt Silva ook met een apart gevoel voorlopig afscheid van Ajax. "Ik ga de lol en de humor in de Ajax-kleedkamer natuurlijk wel missen. Ook Luis zal ik natuurlijk missen. Maar vanuit Brazilië blijf ik Ajax komend jaar zeker volgen." Silva heeft in Amsterdam nog een contract tot en met de zomer van 2012.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!