Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax verpulvert amateurs WHC


23 december 2009 - De doelstelling van Ajax was om in de eerste seizoenshelft in Zwolle af te sluiten met een monsterzege op de amateurs van WHC. Ajax met nagenoeg het sterkste elftal zou het duel tegen de ploeg uit Wezep met maar liefst 14-1 winnen.

Na een moeizame start begon het na achttien minuten spelen te lopen. In nog geen twintig minuten tijd zou Ajax zes maal tot scoren komen door goals van Marko Pantelic, Ismail Aissati en Luis Suarez die allemaal twee goals voor hun rekening namen. Stel deed voor de nummer elf van de zaterdag hoofdklassse C nog voor rust iets terug maar in de tweede helft was het opnieuw Ajax dat veelvuldig tot scoren kwam.

Luis Suarez zou in de tweede helft met nog vier goals zijn wedstrijdtotaal vandaag op zes brengen. Kennedy Bakircioglu maakte er twee, Demy de Zeeuw een en ook was er nog een eigen doelpunt van WHC-speler Bosch. Ajax wint dus ruim, het was zelfs de grootste bekerzege in de historie van Ajax. Er was slechts een smetje. Luis Suarez kreeg vroeg in het duel een gele kaart vanwege protesteren en is daardoor geschorst voor de volgende bekerwedstrijd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!