Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook FC Twente bekert door


23 december 2009 - FC Twente heeft redelijk eenvoudig de laatste acht van de beker bereikt. De koploper van de Eredivisie won in de eigen Grolsch Veste met 3-0 van Helmond Sport.

Steve McClaren besloot vandaag een aantal spelers rust te gunnen, zo waren er basisplaatsen voor Mihaylov, Akram, Vujicevic en De Jong. Laatstgenoemde kroonde zich als vervanger van N'Kufo als matchwinner. De jeugdinternational kwam vanavond tweemaal tot scoren, hij tekende voor de openingstreffer en de 3-0 in blessuretijd.

Tussendoor pikte Bryan Ruiz met een fraaie stift ook nog een doelpuntje mee. Helmond Sport eindigde het duel met een man minder, Veldmate kreeg vlak voor tijd zijn tweede gele kaart.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!