Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC ten koste van Groningen door


23 december 2009 - Een forse opsteker voor NEC in het bekertoernooi. De ploeg van Wiljan Vloet boekte in en tegen Groningen een mooie 2-0 overwinning. NEC bekert daarmee verder en mag blijven hopen op Europees voetbal.

John Goossens kroonde zich vanavond als matchwinner door de score in Groningen te openen met een vrije trap. Tot dat moment in de tweede helft was het voornamelijk FC Groningen dat sterker was. De thuisploeg verkreeg een aantal goede mogelijkheden maar wist NEC-doelman Gabor Babos niet te passeren.

Ook na de openingstreffer van Goossen probeerde FC Groningen er alles aan te doen om tot scoren te komen. Het haalde niets uit, in de extra tijd van het duel bepaalde Erton Fejzullahu de eindstand zelfs op 2-0.

Jong De Graafschap - NAC Breda
Jong De Graafschap wist dit bekertoernooi al te stunten tegen Cambuur en FC Zwolle. Een stunt tegen NAC Breda zat er op de Vijverberg niet in ondanks dat Frankel en Buijs werdne overgeheveld naar het elftal van Jan Vreman. Wel wist Jong De Graafschap er een verlenging uit te krijgen. In die verlenging zou NAC twee keer tot scoren komen. Matthew Amoah en Tim Gilissen namen de doelpunten voor hun rekening.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!