Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Interesse Aachen in Kevin Hofland


24 december 2009 - Kevin Hofland kan wellicht zijn loopbaan vervolgens in Duitsland. Erik Meijer is pas sinds korte tijd technisch directeur van Alemannia Aachen maar hij wil op korte termijn een gesprek met de dertigjarige verdediger van Feyenoord.

Hofland heeft in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2011, het is de verwachting dat Feyenoord echter zal meewerken aan een vroegtijdige aftocht. Hofland is voor de centrale posities in de verdediging eerste stand-in achter Andre Bahia en Ron Vlaar.

Erik Meijer tegenover De Telegraaf: "We gaan praten over elkaars toekomstideeën. Het hangt van zijn visie af wat voor soort contract het wordt. Ik zie in Kevin een belangrijke steunpilaar voor onze verdediging, die een goede trap en wilskracht heeft en hij komt uit de regio."

Hofland wil zelf niet al te veel zeggen over de vermeende interesse van de club uit de Duitse Tweede Bundesliga. "Mijn contract bij Feyenoord loopt nog anderhalf jaar door, dus ik ben daar op dit moment niet echt mee bezig."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!