Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Oss huurt opnieuw speler Cambuur


24 december 2009 - FC Oss heeft zich opnieuw versterkt met een speler van FC Oss. Na Chris de Wagt heeft FC Oss nu ook Rence van der Wal op huurbasis van Cambuur overgenomen. Zowel De Wagt als Van der Wal kwamen in Friesland niet aan spelen toe maar zijn bij FC Oss meer dan welkom.

De twintigjarige Van der Wal had in Leeuwarden nog een contract tot de zomer van 2011. In goed overleg met Cambuur zal dat contract komende zomer worden ontbonden, tot die tijd hoopt de speler zich in de picture te spelen bij FC Oss.

Hans de Koning, technisch directeur van FC Oss, tegenover Voetbal International: "We hebben ons ten doel gesteld om ons in de winterstop op huurbasis te versterken met een aantal spelers voor in de as van het elftal. We zijn nog bezig met een aantal andere jongens."

Ondertussen heeft FC Oss afscheid genomen van Patrick Lip. De middenvelder werd voor een half jaar gehuurd van BV Veendam en FC Oss zag geen mogelijkheid de speler langer aan zich te binden. Hierdoor is Lip nu transfervrij. Er zou interesse zijn uit binnen- en buitenland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!