Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Beenhakker sprak met Ferguson over Feyenoord


24 december 2009 - Een groot netwerk is goud waard, zo weet ook Feyenoord. Leo beenhakker openbaarde in de Voetbal International onlangs uitgebreid gesproken te hebben met Sir Alex Ferguson. Eerder sprak Beenhakker ook al met Real Madrid en FC Barcelona.

Geld is er in Rotterdam Zuid niet en dus moet Feyenoord inventief zijn. Hiervoor gebruikt Beenhakker zijn netwerk. "Laatst belde ik Alex Ferguson over een speler die wij eventueel wilden huren en dan zit ik zo een half uur op een hele fijne, respectvolle manier met die man te praten. Het is fijn te weten dat de professionals mij respecteren. Dat wat ik gedaan heb, iets heeft voorgesteld."

Don Leo klopte eerder ook al eens aan bij FC Barcelona en Real Madrid. "Ik heb veel contact met allerlei clubs. Of er wat tussen zit, ligt ook aan de spelers zelf. De club kan willen, wij als Feyenoord kunnen willen, maar als de speler niet wilt, houdt alles op."

"Ik ben veel in Spanje bezig omdat daar bij grote clubs spelers lopen die voor dat niveau eigenlijk goed genoeg zijn, maar de Kaká's, Ronaldo's en weet ik veel wie nog meer voor zich hebben. Daar komen ze dus niet aan de beurt, bij ons wel. Naar dat soort jongens zijn we op zoek."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!