Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II huurt Nijland van PSV


25 december 2009 - Een leuk kerstcadeau voor de fans van Willem II. De Tilburgers zijn er in geslaagd Stef Nijland de rest van het seizoen te huren van PSV. De 21-jarige aanvaller kwam bij PSV dit seizoen nauwelijks aan spelen toe.

In de eerste week van januari zullen beide partijen de transfer afronden. Afgelopen zomer waagde Willem II ook al een poging om Nijland van PSV te huren, die transfer liep op het laatste moment spaak. Willem II is nu dan ook bijzonder blij dat het nu wel is gelukt.

Technisch directeur Henry van der Vegt op de website van Willem II: 'Het bestuur heeft extra inspanningen moeten leveren om dit voor elkaar te krijgen. Het spreekt voor zich dat we als club enorm blij zijn met deze versterking. Stef is multifunctioneel en inzetbaar op meerdere posities, kan in meerdere systemen spelen, is talentvol en heeft de nodige Eredivisie-ervaring. Kortom een welkome aanvulling.'

Stef Nijland verruilde in de zomer van 2008 FC Groningen voor PSV. De aanvaller wist in Eindhoven nog niet door te breken maar geldt als een grote belofte voor de toekomst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!