Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Concurrentie PSV in strijd om Lestienne


26 december 2009 - Excelsior Moeskroen is op sterven na dood. Bij onze zuiderburen wordt op Tweede Kerstdag gevoetbald maar de spelers van Excelsior Moeskroen zijn voor de tweede speelronde op rij in staking. Excelsior Moeskroen heeft forse schulden en de Belgische voetbalbond pakte de licentie al af maar moest deze later teruggeven.

Niemand heeft er nog vertrouwen in dat Excelsior Moeskroen financieel alles weer op de rit zal krijgen. Het lijkt er dan ook op dat de club op korte termijn daadwerkelijk in vereffening gaat. Dat kan overigens ook gebeuren als de spelers van Excelsior Moeskroen voor de derde keer op rij besluiten te staken. In dat geval haalt de Belgische voetbalbond de club per direct uit de competitie.

Een van de lichtpuntjes bij Excelsior Moeskroen is de jonge Maxime Lestienne. Een groot aantal clubs heeft interesse waaronder zoals eerder al bekend werd ook PSV en Manchester City. Nu zou ook Anderlecht op de pas zeventienjarige aanvaller azen. De Belgische clubs spraken al af Moeskroen niet te helpen en dus voor enkele speler een transfersom te betalen, dat heeft Anderlecht nu ook herhaald voor Lestienne.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!