Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gratis live voetbal op internet


26 december 2009 - De fans van Engels voetbal worden vandaag op Tweede Kerstdag op hun wenken bediend. Een aantal duels uit de Engelse Championship, een niveau uit de Premier League, worden vandaag live en gratis uitgezonden op Unibet.

Om 13.45 uur zendt Unibet het duel Sheffield Wednesday - Newcastle United live uit. Ooit was het een duel tussen twee subtoppers op het hoogste niveau in Engeland nu willen beide clubs zo snel mogelijk terug naar de Premier League en daarbij heeft het Newcastle United van Tim Krul de beste papieren.

Andere duels die vandaag live worden uitgezonden zijn Queens Park Rangers - Bristol City (14.00 uur) en Leicester City - Sheffield United (19.00). Alle duels zijn live en gratis te bekijken via de website van Unibet. Het enige wat je hiervoor hoef te doen is je gratis aanmelden op de website van Unibet.

Natuurlijk zal niet iedereen zitten te wachten op de Engelse Championship. Sport 1 heeft de rechten van onder andere de Premier League en zal deze wedstrijden ook live uitzenden, wel dien je hiervoor een vergoeding te betalen. Een wedstrijd bekijken wordt leuker en spannender als je een wedje waagt, dat kan op Unibet. Wed nu 50 euro GRATIS!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!