Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Arnold Kruiswijk kan Anderlecht verlaten


26 december 2009 - Anderlecht is bereid mee te werken aan een transfer van Arnold Kruiswijk. Onze landgenoot kwam dit seizoen in competitieverband nog niet in actie voor de Belgische topclub en mag in januari, wanneer de transfermarkt weer opent, dan ook op zoek naar een nieuwe club.

De 25-jarige Kruiswijk verruilde in de zomer van 2008 FC Groningen voor Anderlecht dat hem vanwege een aflopend contract transfervrij kon overnemen. In zijn eerste contractjaar was de verdediger nog geregeld basiskracht maar dat is dit seizoen helemaal anders.

"Als Kruiswijk een andere club vindt, is dat onderhandelbaar. Er zijn Belgische clubs geïnteresseerd, maar ik heb de indruk dat zijn manager meer op de Nederlandse markt gericht is", aldus Anderlecht-directeur Herman Van Holsbeeck in de Belgische krant Het Laatste Nieuws.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!