Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior Moeskroen houdt op te bestaan


28 december 2009 - In het Nederlandse betaald voetbal zijn er grote problemen op financieel vlak. Clubs zijn echter nog niet failliet verklaard, iets wat vandaag wel bij het Belgische Excelsior Moeskroen is gebeurd. De club uitkomend op het hoogste niveau van het land houdt per direct op te bestaan.

De spelers van Excelsior Moeskroen besloten tot tweemaal toe een wedstrijd van de club te boycotten. Beide wedstrijden werden reglementair met 5-0 verloren. De aanstaande wedstrijd tegen Westerlo was cruciaal. De Belgische voetbalbond heeft het recht om clubs uit de competitie te halen die driemaal op rij niet komen opdagen en dat was Excelsior Moeskroen van plan.

Geert De Mets, één van de verantwoordelijkheden bevestigde het nieuws tegenover Sporza. "We zaten maandagochtend samen met de bondstop en daar werd beslist dat dit niet langer houdbaar was." Alle spelers van Excelsior Moeskroen zullen later vandaag transfervrij worden verklaard. PSV en een handvol andere clubs hebben serieuze belangstelling in het grote talent Lestienne.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!