Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV bijna rond met Japanse verdediger


28 december 2009 - VVV Venlo zal op korte termijn een Japanse verdediger verwelkomen, zo weet Dagblad De Limburger te melden. het gaat om Maya Yoshida die overkomt van Nagoya Grampus Eight.

De 21-jarige Yoshida hoopt in 2010 door te breken in het nationale team van Japan. Volgende week maakt Yoshida zijn debuut in een oefeninterland tegen Jemen. De rechtsbenige verdediger wil meer speelminuten in het nationale team en hoopt dat bij VVV te kunnen bewerkstelligen. In Venlo ligt een contract klaar tot de zomer van 2013.

"Ik heb besloten naar VVV te gaan en maak daarmee mijn droom waar het in Europa als voetballer te proberen," zei de 21-jarige Yoshida tegenover Japanse media. VVV Venlo lijkt nog enkele formaliteiten te moeten afronden voordat men hem daadwerkelijk kan presenteren.

Het is nog onduidelijk of Yoshida bij VVV zal gaan samenspelen met Keisuke Honda. De middenvelder leek te vertrekken naar CSKA Moskou maar beide clubs kwamen nog niet tot een akkoord. VVV Venlo houdt vast aan een vraagprijs van 10 miljoen euro, CSKA Moskou wil niet verder gaan dan 6 miljoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!