Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV bijna rond met CSKA over Honda


29 december 2009 - Keisuke Honda lijkt hard op weg naar CSKA Moskou en dat voor een recordbedrag voor VVV Venlo. Voorzitter Hai Berden verklaarde alvast tegenover De Telegraaf goede hoop te hebben dat de transfer op korte termijn, mogelijk zelfs al vandaag, zal wordne afgerond.

"De kwestie-Honda gaat inderdaad naar zijn climax. Ik heb heel goede hoop dat we er snel uitkomen met CSKA Moskou, maar je kunt niet zeggen dat er al sprake is van een deal, want daarvoor moet eerst alles netjes zwart op wit komen", aldus Berden in gesprek met De Telegraaf.

VVV Venlo hield lang vast aan de vraagprijs van 10 miljoen euro maar lijkt uiteindelijk genoegen te nemen met een bedrag van ongeveer 9 miljoen euro. Berden: "We hebben er alles aan gedaan om zo dicht mogelijk in de buurt van de vraagprijs te komen. Als het allemaal lukt, is het een uniek transferbedrag voor een club met een jaarbegroting van 7,5 miljoen euro."

De club wil een gedeelte van de opbrengsten van de transfer gaan gebruiken voor versterkingen. Maya Yoshida, een 21-jarige Japanse verdediger van Nagoya Grampus, zou een van de nieuwelingen moeten gaan worden. "We gaan zeker weer een of meerdere Japanners aantrekken, omdat we de draad met Japan in stand willen houden", bevestigt Berden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!