Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente bijna rond met spits uit Azerbeidzjan


29 december 2009 - FC Twente zou volgens De Telegraaf nagenoeg rond zijn met de speler van het jaar uit Azerbeidzjan. De twintigjarige Vagif Javadov viel FC Twente op in het Europa League-duel met Qarabagh en daar maken de Tukkers nu werk van.

FC Twente is op zoek naar een extra aanvaller en lijkt deze in de twintigjarige Javadov gevonden te hebben. FC Twente en Qarabagh zouden het inmiddels al eens zijn over de transfersom. Ook heeft Javadov al te kennen gegeven de voorkeur te geven aan een transfer naar de Eredivisie ondanks interesse van drie Russische clubs. De twintigjarige Javadov doorliep eerder de jeugdopleiding van CSKA Moskou.

Update: TC Tubantia meldt dat FC Twente en Javadov het inmiddels eens zijn geworden over een driejarig contract. Na de jaarwisseling wordt Javadov gepresenteerd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!